Logo MB Dental

MB Dental

Cluj-Napoca, Cluj

Echipa pe care o vei întâlni în acest cabinet stomatologic este una tânără, profesionistă, performantă, ghidată de principiul integrității și empatiei.

Am fost mereu alături de pacienții noștri pentru care existăm și care au avut atât de multă încredere în fiecare membru al echipei noastre, în știința și conștiința noastră. Fiecăruia în parte îi mulțumim! Datorită lor și colaboratorilor noștri din toate domeniile am reușit să creștem, să ne dezvoltăm și să putem acum să oferim experiența noastră celor care au nevoie.

Suntem o echipă completă, ne dorim să fim mereu în pas cu noile tehnologii, cu noile tehnici, asta ca tu să te simți mereu în siguranță și lipsit de durere.

Medicii dentiști MB Dental se specializează continuu, participând de cel puțin de două ori pe an la cursuri de specialitate naționale și internaționale, deoarece noi credem că tehnicile moderne și tehnologia de ultimă oră contribuie la creșterea calității tratamentelor stomatologice pe care ți le vom oferi.

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
08:00 - 20:00

Sâmbătă
09:00 - 15:00

-15%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 15% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 15 % pentru serviciile prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și programări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

str. Meteor nr. 4

Vezi alte locații

Cluj

MB Dental (Florești)

str. Porii nr. 160

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe