Logo Marty Restaurants (Marty City)

Marty Restaurants (Marty City)

Cluj-Napoca, Cluj

Pentru o masă relaxantă alături de prieteni sau familie!

Cu o grijă neîncetată pentru nevoile celor care ne trec pragul, cu entuziasm și atenție pentru cele mai mici detalii, suntem într-o transformare continuă. Pe ideea diversității în unitate se construiește nucleul Marty, nucleu în care sunt aduse laolaltă gusturi din întreaga lume, în combinații bogate și inedite.

Locațiile Marty Restaurants sunt asemănătoare însă foarte diferite în același timp, fiecare dintre ele propunând o atmosferă unică.

Primitori, grijulii, de încredere și plini de energie, promitem să fim întotdeauna o companie plăcută, ne angajăm deschis să tratăm fiecare client, de fiecare dată, printr-o servire impecabilă și o atenție permanentă la detalii și să răspundem tuturor cerințelor cu promptitudine și profesionalism.

Ne lăsăm conduși de pasiune și avem curajul de a pune în fața costurilor, calitatea și satisfacerea deplină a celor care ne calcă pragul, ne preparăm cu pricepere propria cafea, inventăm în fiecare săptămână noi feluri de mâncare și înainte de toate căutăm, zi de zi, să ne autodepășim, servind preparate excepționale într-un mod constant și corect, într-o atmosferă plăcută și prietenoasă, în care zâmbetele sunt mereu din partea casei.

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Duminică
10:00 - 23:00

-10%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Atenție! Discountul de 10 % se aplică doar pentru comenzi de minim 50 lei și doar pentru produsele Marty. Discountul nu se aplică pentru Marty Eatery și Marty Delivery.

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 10 % pentru produsele Marty prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și rezervări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

str. Al. V. Voevod, nr. 53-55, incinta Iulius Mall

Vezi alte locații

București

Marty Restaurants (Marty Plaza)

Calea Văcărești nr. 391

Cluj

Marty Restaurants

str. Victor Babeș, nr. 39

Marty Restaurants (Marty Boulevard)

str. Horea, nr. 5

Marty Restaurants (Marty Plaza)

Calea Mănăștur nr. 6, incinta Platinia Shopping Center

Marty Restaurants (Marty Sports & Grill)

str. Republicii, nr. 109, incinta Sigma Shopping Center

Marty Restaurants (Marty Westside)

str. Avram Iancu, nr. 492-500, incinta Vivo Center

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe