Logo Marius Berbecuț, personal trainer

Marius Berbecuț, personal trainer

Cluj-Napoca, Cluj

Marius Berbecuț a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport în cadrul UBB, este personal training coordinator World Class Health Academy și World Class Polus Center în Cluj. Este un om care înțelege natura umană și poate activa și motiva pe oricine, având mereu grijă să se asigure că mesajul și cunoștințele sale au fost înțelese pe deplin.

Un personal trainer nu înseamnă doar un sprijin în ce privește exercițiile fizice. Activitatea implică și cunoștiințe de alimentație și puterea de a motiva oamenii, de a-i face să atingă obiective și în același timp rezultate. Un personal trainer este văzut ca un psiholog de către cei ce au probleme, mai ales de greutate. El trebuie să câștige încrederea clienților, să afle de unde vin problemele lor, care sunt poveștile lor și să se plieze pe ele, să construiască.

Pe parcursul celor peste 14 ani de experiență ca antrenor și instructor personal, în bodybuilding, antrenament funcțional și 4 ani de experiență în Londra la clubul Fitness First, Marius a obținut certificări importante și a luat parte la numeroase workshopuri atât în România cât și în străinătate.

"Just keep pushing and stay focused. The hard work will pay off."

Marius Berbecuț, instructor fitness și personal trainer

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Sâmbătă
08:00 - 22:00

-20%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 20% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Atenție! Antrenamentele individuale se vor lua în ordinea programărilor. Este posibil să trebuiască să achiziționați o ședință sau un abonament la sălile unde Marius activează.

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 20 % pentru serviciile prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat. Discountul se aplică doar posesorului de card!

Pentru serviciile de personal trainer prezentate este posibil să aveți nevoie și de un abonament în cadrul sălii, unde instructorul Marius Berbecuț activează.

Antrenamentele individuale se vor lua în ordinea programărilor!

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente și se aplică doar la sedințele de personal trainer.

Pentru informații suplimentare și programări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

fără sediu

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe