Logo Mariana Chelariu, nutriționist și dietetician

Mariana Chelariu, nutriționist și dietetician

Iași

Dacă întâmpinați probleme cu greutatea corporală, dacă doriți să adoptați un stil de viață sănătos, dacă nu mai puteți ține sub control greutatea copilului dumneavoastră, dacă sunteți însărcinată și doriți o creștere adecvată a greutății și o bună dezvoltare a fătului, dacă ați născut și nu puteți scăpa de kilogramele acumulate, dacă vă confruntați cu diferite afecțiuni medicale ce necesită un program alimentar adecvat, pentru toate acestea vin în întâmpinarea dumneavoastră prin cabinetul de nutriție și dietetică.

Îmi doresc să vă ofer nu doar o dietă, ci să vă prezint un mod de viață în care să vă păstrați plăcerea de a mânca, dar în același timp și controlul conștient asupra corpului și a greutății corporale.

Rolul meu, ca nutriționist, este de a vă face să înțelegeți nevoile organismului astfel încât să adoptați un regim alimentar echilibrat și să vă susțin în demersul de a obține o greutate optimă pentru sănătate.

Mariana Chelariu, nutriționist și dietetician

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
10:00 - 18:00

-10%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 10 % pentru serviciile oferite de către nutriționist-dietetician Mariana Chelariu (Specialist în nutriție și dietetică, licențiată în cadrul Universității de Medicină Iași). Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și programări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

str. General Henry Mathias Berthelot nr. 4, et. 2, camera 4

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe