Logo Marian Fit Studio

Marian Fit Studio

Iași

În cei peste 7 ani de activitate, ne putem lăuda cu zecile de clienți care au obținut rezultate vizibile în remodelarea corporală. Am ars sute de kg. de grăsime prin antrenamente intense și alimentație echilibrată și am inițiat într-ale sportului pe mulți dintre clienții noștri.

Obiectivul echipei Marian Fit Studio este acela de a le arăta clienților noștri că pot mânca echilibrat și se pot antrena eficient, astfel încât să se poată bucura în același timp atât de plăcerea meselor cu cei dragi cât și de corpul "fit" pe care l-au visat.

Oricine poate participa la clasele de fitness, indiferent de nivelul de pregătire. Te poți adapta treptat nivelului mai ridicat al claselor.

Antrenamentele de grup sunt dinamice și motivante, iar în funcție de programul tău îți poți stabili orarul pentru o săptămână în care poți diversifica tipologia de antrenament, conform dorințelor.

Te așteptăm!

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
17:00 - 20:00

Sâmbătă
11:00 - 12:00

-10%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Clasele necesită rezervare. Accesează site-ul clubului și fii la curent cu programul de activități.

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 10 % la achiziția unui abonament sportiv sau a unui abonament de nutriție ce include 4 ședințe de nutriție / lună. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și rezervări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

str. Iordachi Lozonschi nr. 10, Galeriile Ștefan cel Mare

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe