Logo Marc Tenis

Marc Tenis

Cluj-Napoca, Cluj

Asociația Club Sportiv Marc Tenis din Cluj Napoca, s-a înființat în anul 2006 din dorința a doi antrenori, tată și fiu de a continuă activitatea începută în urmă cu câțiva ani, sub sigla Club Sportiv CRD Tenis Group Baia Mare.
Clubul nostru este un Club cu tradiție în Cluj Napoca afiliat la Federația Română de Tenis. Este organizatorul a multor competiții tenisistice pentru copii și adulți printre care amintim câteva cu tradiție: “Trofeul Județului Cluj”, “Cupa Transilvaniei” și “Cupa Marc Tenis”.
De asemenea împreună cu Federația Română de Tenis și Tenis Partener am dezvoltat programe de popularizare a tenisului în școli: “Tenisul în Școală Mea” și “Născuți pentru Tenis”, prin care am încercat aducerea a cât mai mulți copii pe terenul de tenis și atragerea lor înspre practicarea lui într-o formă organizată.
Pasiunea, plăcerea jocului și dorința de a trimite mai departe și altora “virusul” tenisului sunt motive care fac din Clubul Soprtiv Marc Tenis un loc în care tenisul nu este doar un sport, ci și socializare, educație și distracție.
Copii, adolescenți și adulți, pot dezvoltă aici cunoștințe și deprinderi noi utile în dezvoltarea, și perfecționarea lor. Club Sportiv Marc Tenis își desfășoară actvitatea pe propria baza, formată din trei terenuri, construită la standarde ridicate în cartierul Bună Ziua, lângă Grand Hotel Italia. Antrenorii noștri va pot oferi cursuri de tenis în limba engleză, germană și română.

Te așteptăm să ne treci pragul și să jucăm o partidă de tenis!

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Duminică
07:00 - 22:00

-15%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 15% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Discountul se aplică doar posesorului de card!

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 15 % pentru serviciile Marc Tenis prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și rezervări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

Str. Vasile Conta, Cartierul Buna Ziua

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe