Logo Măguri Play PARK

Măguri Play PARK

Măguri-Răcătău, Cluj

Măguri Play PARK este locul unde cei mici și cei mari se distrează împreună!

Dorim să vă asigurăm spațiul liber, util și necesar al fiecăruia din voi, un spațiu ce promovează mișcarea, libertatea, voia bună, sănătatea și desigur, distracția.

Parcul de distracții din satul Măguri-Răcătău se întinde pe o suprafață de aproximativ 5.000 mp și asigură locul de joacă mult dorit pentru copii, adolescenți, tineri, cu teren amenajat pentru diverse sporturi, seturi de jocuri: tiroliană, biciclete mountain bike, leagăn mega swing, leagăn cuib, piramidă de cățărare, trambulină elastică olimpică dublă, tobogan gonflabil, mini carusel, darts, toate fiind accesorizate cu echipamente de protecție, iar în cazul echipamentelor la sol cu pavele de cauciuc care să ofere siguranță, protecția celor mici și bineînțeles griji reduse la minim pentru părinți.

În cazul adolescenților și tinerilor, Măguri Play PARK este soluția și modul bun de eliberare a stresului și gândurilor negative acumulate în timpul săptămânii. Măguri Play PARK asigură locuri amenajate pentru relaxare în leagăne, hamace și fotolii puf bean bag.

Echipa Măguri Play poate oferi mâncare la ceaun, mini-bufete tradiționale românești, snacksuri și răcoritoare.

E locul perfect de relaxare și încărcare, pentru apropiere fizică prin interacțiunea jocului, competivitatea reală, comunicarea, socializarea și zâmbetele aduse fiecăruia, sunt în totalitate obiective atinse prin Măguri Play PARK.

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Vineri
18:00 - 20:00

Sâmbătă
09:00 - 20:00

Duminică
09:00 - 18:00

-15%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 15% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Atenție! Discountul se aplică doar pentru activitățile outdoor, mai puțin serviciul de închiriere al bicicletelor și tiroliana, pentru care se va percepe prețul întreg.

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 15 % pentru serviciile prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și programări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

str. Principală, nr. 58R

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe