Logo Magazia Morăriței

Magazia Morăriței

Iași

Dacă vă este dor de pâinea de la bunica, pâine proaspăt scoasă din cuptor, dacă vă este dor să pășiți câteva minute în copilărie, vă așteptăm să ne vizitați!

Vă vom întâmpina cu pâine cu maia și alte bunătăți făcute după rețete tradiționale, pentru fabricarea cărora folosim doar făinurile măcinate în moara noastră, uleiul presat la rece la presa noastră de ulei, fără amelioratori sau potențiatori de gust, fără adaosuri de afânători. Produsele noastre sunt coapte în cuptor pe vatră cu lemne, ceea ce le oferă o savoare aparte și respectăm cu strictețe procesul de fabricație pentru că ne dorim să aducem înapoi gustul copilăriei, când pâinea avea miros de grâu, gust de aluat dospit și copt în cuptioraș.

Totodată, în Magazia Morăriței găsiți uleiul nostru de floarea soarelui presat la rece, făinurile noastre de grâu, secară, porumb și alte produse ale producătorilor locali care au aceleași principii de alimentație sănătoasă ca și noi.

Suntem mari iubitori de frumos, de calitate, de oameni care cred că a susține un mod de viață sănătos este necesar pentru toți!

Vă așteptăm cu drag!

Magazia Morăriței, o călătorie în copilărie!

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
11:00 - 21:00

Sâmbătă
11:00 - 20:00

Duminică
10:00 - 14:00

-5%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 5% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Comanda minimă pentru a se aplica discountul este de 50 lei.

Magazia Morăriței este partener de beneficii sănătoase Real Sports. Împreună susținem un stil de viață sănătos și de calitate, iar calitatea produselor confirmă acest lucru. Avem grijă ca produsele noastre să nu conțină amelioratori sau potențiatori de gust și nici adaosuri de afânători.

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 5 % la fiecare 50 lei cheltuiți în magazin. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

Observație: Discountul se aplică doar pentru posesorul cardului.

șos. Sărărie, bl. A14, parter, complex Exclusive Residence

Vezi alte locații

Iași

Magazia Morăriței (Tg. Cucu)

str. Maior Eremia Popescu, nr. 1

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe