Logo Livada Veche

Livada Veche

Valea Adâncă, Iași

De-o vreme bună se scrijelește în țărână, în ram, în suflet, o poveste. Sunt pomi bătrâni care ar putea s-o spună, aceia ce înfruntat-au timpul vitejește.

Au fost pe-acest meleag cândva, cât vezi cu ochii, livezi de meri și alte cele. Cine-o mai ști și câte guri s-or fi hrănit din ele?
Dar, după ani și ani, s-a împărțit între străini colțul de rai neprețuit, poate cu gând că oameni buni vor ști mai bine ce e de făcut.
Însă, nu mult a fost apoi ca pomii toți să fie dați uitării. Își aminteau de ei doar trecătorii, care mai luau drept "suvenir" câte-un copac. Așa, treptat, ca-ntr-un complot, din rod bogat rămas-a ciot și apărut-au case-n loc.

Livada Veche este un proiect de familie ce s-a înfiripat treptat, în peste 10 ani, din respect pentru natură și dor de gustul pur al fructelor și legumelor.

De vrei să te înfrupți din roadele livezii și să respiri aerul pur, ori doar ți-e sete de apa rece de fântână, aici e locul ideal.

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Duminică
08:00 - 19:00

-10%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Comanda minimă pentru a se aplica discountul este de 50 lei.

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 10 % pentru toate produsele disponibile în sezon și în stoc. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Comanda minimă pentru a se aplica discountul este de 50 lei.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și comenzi, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

Observație: Discountul se aplică doar pentru posesorul cardului.

str. Principală

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe