Logo Lasertag Cluj

Lasertag Cluj

Cluj-Napoca, Cluj

Ambianță unică, distracție, acțiune, mișcare, toate la LaserTag Cluj, în lumea Pandorei.

Pentru vânătorii de senzații tari, LaserTag Cluj oferă o modalitate de distracție unică în Cluj-Napoca. Nu mai stați în fața calculatoarelor, într-o lume virtuală, ci intrați în jocul real.

Lumea Pandorei vă invită la distracție pe un teren de 1000 de metri pătrați situat vizavi de aeroportul Cluj-Napoca unde vă așteaptă pe lângă arena lasertag, un parc de aventură, cățărări, tiroliană de 40 m, ring Sumo și Shooting.

LaserTag este ideal ca să îți testezi reflexele, abilitățile de organizare și comunicare și nu în ultimul rând, abilitățile de coordonare a echipei într-o ambianță unică, plină de senzații tari.

Jocurile noastre sunt recomandate începând de la 7 ani și nu au limită de vârstă. În lumea Pandorei înveți să acționezi în echipă, să gândești strategic și tactic. Ca urmare este locul ideal pentru teambuilding, fiind o cale perfectă pentru eficientizarea și îndeplinirea obiectivelor care se realizează în echipă.

Spune-le și prietenilor tăi de această locație, noi suntem pregătiți cu distracția!

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Duminică
10:00 - 23:00

-10%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 10 % pentru serviciile prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și programări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

str. Traian Vuia, nr. 208, clădirea Napotex, vizavi de aeroportul Internațional Cluj-Napoca

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe