Logo Lasertag Arena

Lasertag Arena

Municipiul București, București

Lasertag Arena găzduiește evenimentul tău! Aici găsești cea mai nouă tehnologie de laser tag, fără vestă, fără cabluri, ai liber la distracție!

Lasertag Arena București este un loc de joacă altfel, destinat atât copiilor, cât și adulților. De asemenea, organizăm petreceri pentru copii și evenimente corporate.

Cu o arenă laser tag recent renovată, având 700 mp (cea mai mare arenă laser tag din București), Lasertag Arena este un spațiu de distracție și joacă diferit față de clasicele locuri de joacă pe care le cunoaștem cu toții.

Dați-ne nouă toate grijile voastre, iar noi vă dăm la schimb mult timp liber, totul într-un loc inedit și ideal pentru petreceri pentru copii!

Pentru că ar fi foarte multe de spus despre povestea Lasertag Arena, ne rezumăm la atât: cea mai mare și interactivă arenă, activitățile originale și diverse, cât mai ales serviciile ireproșabile ne recomandă!

Vă garantăm cele mai tari petreceri pentru copii din București!

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
12:00 - 23:00

Sâmbătă - Duminică
10:00 - 22:00

-20%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 20% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 10 % pentru serviciile prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și programări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

Splaiul Independenței nr. 319

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe