Logo LaserFun

LaserFun

Iași

Laser tag este un sport hi-tech, foarte asemănător cu paintball-ul sau jocul de airsoft. Se practică în echipă, fiind recomandat minim 6 jucători.

Jocul de Laser tag este o experiență unică și poate fi locul unde să creezi amintiri plăcute alături de prieteni. Este locul ideal pentru aniversări, zile onomastice, zile de naștere, întâlniri de grup, iar noi îl recomandăm ca un refugiu după orele de școală / serviciu chiar și pentru o super distracție spontană.

Scurtă prezentare: Fiecare jucător primește o vestă electronică și un pistol laser high-tech pentru a-și ținti adversarii cu un sistem infraroșu complet inofensiv într-o arenă tip labirint de 400 mp. Scopul este de a face cât mai multe puncte individual cât și pentru echipă.

De ce e sănătos să joci Laser tag?
- alergi toată perioada jocului;
- pentru că râzi și te distrezi;
- pentru că se leagă prietenii și se consolidează legături.

Ultimele statistici au demonstrat că în 30 minute de Laser tag se ard cca. 600 - 800 calorii, echivalentul a 60 minute de exerciții la sala de fitness.

Dacă dorești să-ți petreci timpul alături de cei mici, vă putem spune că este locul în care copilul tău își poate serba ziua de naștere alături de amicii săi, bucurându-se de un echipament complet adaptat pentru copii.

Te așteptăm să încerci ceva cu totul special în orașul tău și să fii conștient că la noi toată lumea pleacă cu zâmbetul pe buze și cu o amintire de neuitat.

Te așteptăm cu drag!

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Duminică
09:00 - 21:00

-10%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 10 % pentru serviciile prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Observație: Discountul se aplică doar pentru posesorul cardului!

str. Silvestru nr. 36

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe