Logo Krud Braserie

Krud Braserie

Iași

Mai mult decât un simplu loc de petrecere a timpului liber, Krud Braserie este punctul de întâlnire a unei comunități, cea a iubitorilor de produse românești.
Krud înseamnă mâncare sănătoasă, de calitate, fără conservanți și coloranți, la un preț cinstit. Și mai înseamnă ceva: produse românești din comunitatea locală, pentru comunitatea locală.

În vremuri în care rafturile marilor magazine devin neîncăpătoare pentru fermierii români, apare resemnarea, ne gândim că nu avem de ales. Dar avem! Noi am ales fructele și legumele de sezon cultivate din soiuri românești de agricultori din zona noastră, produsele din carne provenite de la ferme modernizate și de încredere, lactatele sănătoase și naturale din unități cu tradiție, dulcețurile și sosurile ca la mama acasă.

Aici, se regăsesc laolaltă fructe și legume proaspete, lactate delicioase și preparate din carne savuroase, dulcețuri naturale și miere de diferite tipuri, zacuscă unică pregătită de bucătarii Krud și specialitățile culinare ale acestora.

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Duminică
10:00 - 22:00

-10%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Discount de 10 % restaurant, 5 % produse băcănie Krud

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 10 % pentru serviciile restaurantului Krud și 5 % discount pentru produsele oferite de Krud Braserie. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul se aplică doar pentru persoana posesoare de card Real Sports și nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare comenzi și rezervări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

str. Dimitrie Ralet nr. 1, Copou

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe