Logo KineticFIT Recuperare Medicală

KineticFIT Recuperare Medicală

Iași

Centrul de recuperare medicală KineticFIT oferă servicii în domeniul recuperării fizice la cel mai înalt grad de profesionalism.

Suntem susținătorii sănătății tale și ne-am propus să îți oferim cele mai bune servicii în domeniul recuperării medicale, să te ascultăm și să fim atenți la nevoile tale, pentru că nevoia pacientului este prioritatea noastră, pentru că suntem oameni și pentru că ne pasă.

În cadrul centrului, folosindu-ne de cele mai inovative practici de recuperare medicală, neinvazive, de aparatură medicală de ultimă generație și apelând la cunoștințele actualizate în permanență, vom contribui în mod vizibil și eficient la ameliorarea simptomatologiei dureroase, la tratarea patologiilor de care suferiți, precum și la prevenirea altora.

Alexandru Baciu, manager KineticFIT

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
07:30 - 20:00

Sâmbătă
09:00 - 13:00

-10%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 10 % pentru serviciile prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și programări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

str. Sfântul Lazăr nr. 27

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe