Logo Jade Gym

Jade Gym

Iași

Jade Gym s-a născut din pasiunea pentru wellness, un mod de viață ce se rupe de cotidianul slujbei și a grijilor și se concentrează pe sănătatea fizică, emoțională și mentală. Cu integritate și sinceritate vă oferim inspirație pentru un stil de viață sănătos într-un mediu ce induce calm și armonie.

Un concept modern, într-un spațiu elegant și relaxant, totul fiind construit pentru confortul dumneavoastră! Sala noastră cuprinde o zonă spațioasă de antrenament cardio (10 benzi, 10 biciclete, 6 steppere) și forță, 350 mp, utilată complet cu cele mai noi echipamente Technogym, un studio confortabil pentru ore de dans și aerobic, vestiare elegante, saună și salină cu cărămizi de sare Himalaya. În plus, aceasta beneficiază și de un sistem de acces și plată securizat și personalizat, cu scanare pe bază card.

Un stil de viață sănătos înseamnă mai mult decât exerciții. Iar, Jade Gym este mai mult decât o sală. Jade Gym este o comunitate în care oameni diferiți vin cu un scop comun: acela de a se simți bine, de a face mișcare, de a se rupe din cotidian și de a fi mai sănătoși. Ei aleg în fiecare zi un stil de viață echilibrat.

Lucreția, CEO Jade Gym

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
08:00 - 22:00

Sâmbătă
09:00 - 16:00

-10%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Jade Gym este partener de beneficii Real Sports și vine în întâmpinarea iubitorilor de mișcare cu o ofertă unică. Discountul oferit este de 10 %, doar pentru posesorii de carduri de beneficii Real Sports. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Te așteptăm!

str. Ovidiu nr. 4A, bl. 619, parter, cartier Nicolina 2 Clopotari

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe