Logo Imperial Dance School

Imperial Dance School

Iași

Dansul hrănește sufletul, te vrăjește pe viață, iar dacă alegi să îl admiri scoate în evidență calități nebănuite. Dansul este despre a fi și despre a oferi. Oferi suplețe, eleganță, stil și multă iubire, atât ție cât și celor din jurul tău!

Se creează acel loc, unde poți fi ceea ce ai vrut întotdeauna să fii, unde nu este important cine ești și de unde ai venit, pentru că doar muzica și dansul contează!

Aici la Imperial Dance School îți găsești noi prieteni, alături de care, prin dans, trăiești un sentiment sublim și înălțator. Aici totul dansează și viața pulsează în ritm de dans.

Dansul te învață să zâmbești, să trăiești să fii o ființă vie, autentică și spontană. Dansul te ajută să te identifici să descoperi cine ești cu adevărat. Dansul este despre echipă, despre oameni frumoși, atunci când dansezi inima și sufletul se eliberează. Dansul sportiv devine o sursă a fericirii, un remediu pentru un stil de viață deosebit, un mijloc de exprimare a dorințelor și personalității tale.

Imperial Dance School este o școală de dans înființată în Iași, cu specializare în Dans Sportiv (Dans de societate).

Imperial Dance School organizează cursuri specializate cu cei mai buni maeștri de dans care vă inițiază și vă îndrumă primii pași în această artă. Loialitate față de sportivi, interesele clienților noștri sunt mereu pe primul loc. Preocuparea minuțioasă pentru fiecare persoană în parte, indiferent de nivelul de specializare la care se afă, oferirea unor servicii de calitate care să aducă valoare activității sportivilor, urmărim să construim relații de lungă durată, bazate pe loialitate, încredere și respect între Imperial Dance School și sportivi!

Vă așteptăm cu plăcere să dansăm împreună!

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
14:00 - 21:30

Sâmbătă, Duminică
09:00 - 15:00

-20%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 20% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Discountul se aplică la abonamentele Imperial Dance School.

Imperial Dance School este un club de dans modern și de societate pentru toate vârstele. Accesul pe baza cardului de beneficii Real Sports se face după cum urmează:
- un singur card pentru copiii familiei;
- adulții și cuplurile trebuie să facă dovada că sunt posesori de card.

Discountul oferit este de 20 % la achiziția unui abonament în cadrul clubului Imperial Dance School. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și rezervări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

bd. Socola nr. 112, în incinta Tamaz

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe