Logo Hoia Tenis Club

Hoia Tenis Club

Cluj-Napoca, Cluj

Hoia Tenis Club este un club de tenis unde pasiunea este cea care ne ghidează și ne dă forța spre a continua drumul pe care am ales să îl urmăm.

În cei 20 de ani de când activăm în domeniu am acumulat experiență pentru a oferi calitate în serviciile nostre, iar cei care ne trec pragul să se poată bucura de o atmosfera pe masură.

În acest moment activăm pe trei terenuri de tenis, terenuri de zgură, bine întreținute și care te așteaptă să le încerci. Odată ajunși aici veți beneficia de cele mai importante facilități pe care Hoia Tenis Club le oferă: ambianță plăcută, oameni cu zâmbetul pe buze, bună dispoziție și profesionalism.

Hoia Tenis Club oferă spre închiriere în regim de plată cu ora sau abonament trei terenuri de tenis de zgură, cu instalație de nocturnă. Pe perioada sezonului rece două dintre cele trei terenuri sunt acoperite cu un balon presostatic încălzit. De asemenea, clubul beneficiază de parcare, bar cu terasă și vestiare.

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Duminică
08:00 - 23:00

-10%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 10 % pentru serviciile prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat. Discountul se aplică doar posesorului de card!

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și programări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

str. Corneliu Coposu nr. 167A

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe