Logo Hill Center

Hill Center

Iași

Mișcarea și efortul nu au fost niciodată mai simple!

Noile noastre aparate profesionale de la Technogym, ce sunt echipate pentru toate grupele musculare, vă vor demonstra acest lucru. Pe langă acestea, 10 aparate cardio cu TV, internet și jocuri incluse abia așteaptă să fie exploatate. În plus, aveți parte de consilierea instructorilor noștri și de antrenamente personalizate, în funcție de nevoile dumneavoastră și de tipul de abonament de care beneficiați.

Îmbinarea unor stiluri variate de aerobic (Step, Pilates, Tonifiere, Spinning, Tae Bo) cu echipamentele speciale ce vă sunt puse la dispoziție (stepperele profesionale, mingea medicinală, greutăți sau garouri), este rețeta perfectă de a arde grăsimile și de a îmbunătăți activitatea cardiovasculară.

Prin amenajarea cu acuratețe a sălilor de aerobic, prin dotarea acestora atât cu aparatură profesională de sunet Proel cât și cu un tip de podea special creată pentru a atenua impactul corpului cu solul, și bineînțeles sub îndrumarea echipei noastre de antrenori specializați, garantăm efectul scontat.

Înotul este sportul ce favorizează o condiție fizică de invidiat. Am creat, pentru dumneavoastră, un bazin cu dimensiunea de 16/8 m și cu o adâncime de 1.45 m. Pentru că avem grijă de fiecare lucru până la cel mai mic detaliu, nu putea fi neglijată și tratarea apei prin electroliză cu sare și clor natural.

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
07:00 - 23:00

Sâmbătă
08:00 - 18:00

Duminică
08:00 - 16:00

-15%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 15% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Discountul se aplică la abonamentele All Inclusive sau Day Time (pe 1, 3, 6 sau 12 luni).

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 15 % la achiziția unui abonament All Inclusive sau Day Time (pe 1, 3, 6 sau 12 luni). Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

șos. Bucium nr. 79

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe