Logo Gustul Natural

Gustul Natural

Voinești, Iași

Cea mai bună sursă de alimente proaspete și naturale, obținute după metoda tradițională, fără adaosuri și îngrășăminte artificiale. Direct din inima Moldovei.

Suntem o comunitate dedicată alimentației naturale, sănătății fără adaosuri și gustului pur și aromat al legumelor și fructelor, pe care doar pământul de țară și agricultura tradițională îl poate oferi. Ne găsești la Voinești, în județul Iași, în mijlocul naturii, îngrijind culturile de sezon care se înalță zdravene în lumina soarelui, bătute de vântul molcom care cutreieră printre dealuri.

De la primele roade ale primăverii (ridichi, ceapă verde, salată, spanac) și până la ultimele daruri pe care natura ni le oferă în zilele reci de toamnă, printre struguri, nuci și conserve pregătite după rețete tradiționale, tot ce iese pe porțile gospodăriei noastre este 100 % natural.

Totul începe de la semințe, pe care le selectăm atent din culturile proprii și de la furnizori certificați, pentru a asigura cele mai bune și mai gustoase legume nemodificate genetic. În fiecare sezon testăm soiuri diferite pentru a le selecta mai apoi, cu ajutorul clienților noștri, pe cele mai bune și mai savuroase.

Pentru roade gustoase și crescute frumos alegem doar îngrășăminte tradiționale, folosite de secole pe pământurile țării noastre (humus de pădure, îngrășământ verde, compost, extract de usturoi și alte rețete din bătrâni).

Iar pentru protecția culturilor, folosim doar armele puse la dispoziție de natură: plante sanitar (usturoi, ceapă, hrean, coada calului și pelin), plante aromatice (salvie, mentă, cimbrișor, rozmarin sau oregano) și flori de grădină, care ascund sub frumusețea lor substanțe extrem de utile pentru îndepărtarea dăunătorilor (crizantema sălbatică, gălbenele, crăițe).

Gust, aromă și culoare. Legume și fructe, așa cum ar trebui să fie.

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Sâmbătă
05:00 - 21:00

-5%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 5% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Comanda minimă pentru a se aplica discountul este de 40 lei. Comanda se face online folosin codul "REALSPORTS"

Gustul Natural este locul ideal cu produse proaspete și cu gust desăvârșit. Gustul Natural este despre produse de calitate, produse 100% naturale fără chimicale, este grădinăritul de odinioară.

Gustul Natural oferă un discount de 5 % posesorilor de carduri de beneficii Real Sports, pentru toate produsele afișate în pagina www.gustul-natural.ro. Comanda se face exclusiv din site-ul partenerului, iar la finalizarea acesteia se va introduce în căsuța "Codul Cuponului" cuvântul cheie "REALSPORTS" (litere mari). Cardul de beneficii Real Sports se va prezenta în momentul onorării comenzii.

Comanda minimă pentru a se aplica discountul este de 40 lei.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și comenzi, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

Observație: Discountul se aplică doar pentru posesorul cardului.

str. Principală

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe