Logo Gourmetteria Sapori

Gourmetteria Sapori

Iași

Ne-am dorit un loc care să reflecte responsabilitatea și respectul față de natură, dar și față de oameni, nevoia de a încetini ritmul vieții cotidiene și de a ne bucura de produse alimentare naturale, obținute prin meșteșuguri străvechi și prelucrare artizanală.

Gourmetteria Sapori este despre toate aceste valori, iar anii de când facem parte din comunitatea ieșeană ne bucură că vedem iubitori al unui stil de viață de calitate.

Ne place să împărtășim cu pasionații de gusturi rafinate experiențele noastre culinare și să le facilităm accesul la uleiurile de măsline premium, greu sau chiar imposibil de găsit în România. Vei găsi la noi uleiuri prețioase, desăvârșite prin savoare și arome distincte, cele mai premiate branduri de pe piață, împreună cu delicatese renumite pentru gustul și calitatea desăvârșită: brânzeturi, salamuri, paste, orez, vinuri alese din Italia și România, creme, dulcețuri, cadouri gourmet.

Vă așteptăm cu drag să ne treceți pragul și să încercați din bunătățile noastre!

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Duminică
09:00 - 21:00

-10%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Comanda minimă pentru discount este de 150 lei. Discountul se aplică atât în online cât și în locația Gourmetteria Sapori.

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 10 % pentru produsele oferite de Gourmetteria Sapori și Feelolio.ro. Discountul se aplică atât în online cât și în locația Gourmetteria Sapori.

Comanda minimă pentru discount este de 150 lei.

Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat. La comenzile online trebuie menționat codul cardului de beneficii Real Sports de pe verso.

Discountul se aplică doar pentru persoana posesoare de card Real Sports și nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și comenzi, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

Complex Comercial Carrefour Felicia

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe