Logo GIOCONDA Medical SPA

GIOCONDA Medical SPA

Iași

Cu o expertiză de peste 11 ani în domeniu, am dezvoltat la GIOCONDA Medical SPA departamentul medical ca o completare a serviciilor de estetică pentru a oferi un concept total de frumusețe 360.

Conduși de o înaltă conștiință profesională, investim în permanență în inovații tehnice, personal calificat pentru performanță in diagnostic de frumusețe complet, tratamente medicale și estetice personalizate și prescripție pentru produse de îngrijire, ce sunt esențiale în atingerea obiectivului de frumusețe.

Centrul GIOCONDA Medical SPA din Iași oferă o oază de liniște și este locul special unde obții rezultate, unde echipa de medici și specialiști în frumusețe te ajută să găsești și să scoți la lumină cea mai bună variantă a ta.

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
08:00 - 20:00

Sâmbătă
08:00 - 18:00

-10%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Discount este de 10 % la abonamentele și pachetele de remodelare corporală și 5 % la serviciile de estetică facială, coafură, tratament al părului și manichiură / pedichiură.

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de:
- 10 % la abonamentele și pachetele de remodelare corporală;
- 5 % la serviciile de estetică facială, coafură, tratament al părului și manichiură / pedichiură.

Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și programări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

str. Săulescu nr. 13

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe