Logo Ferma Măgărițelor

Ferma Măgărițelor

Cluj-Napoca, Cluj

Hipocrate prescria acest tip de lapte pentru o mulțime de situații, de la mușcături de șarpe la sângerări nazale. Vechii greci îl foloseau și în hrana copiilor, în timp ce romanii îl creditau cu proprietăți cosmetice, fiind recunoscut pentru faptul ca făcea tenul catifelat.

În plus, laptele de măgăriță conține cantități importante de acizi grași esențiali, ce lipsesc din dieta copiilor afectați de alergia la proteina din lapte de vacă. Acești copii dezvoltă o deficiență a PUFA n-3 (acizi grași polinesaturați) esențiali în dezvoltarea neurologică și cardiovasculară a bebelușilor.

Laptele de măgăriță conține cantități mari de acid linoleic (Omega 6) și linolenic (Omega 3), 9g/100g și respectiv 5.1g/100g, de aproximativ 2 ori mai mulți decât laptele de vacă și similar cu laptele matern.

Laptele de măgăriță conține și de 46 de ori mai multă vitamina C decât cel de vacă și de 4 ori mai mult fier și foarte puține grăsimi. Mai mult, laptele de măgăriță are multă lactoza 7.4g/100g (similar cu cel matern), lactoza ajutând la fixarea calciului în oase. Din acest motiv, el este recomandat și pentru femeile aflate la menopauză.

Legenda spune că inclusiv Cleopatra se îmbăia în lapte de măgăriță pentru a-și păstra frumusețea. Până în secolul 19, în Marea Britanie, laptele de măgăriță era vândut ca alternativă la cel uman.

În România, în tradiția populară acest tip de lapte se recomandă pentru tratarea tusei copiilor, care nu trece cu produsele medicale obișnuite și care durează perioade foarte lungi de timp.

Laptele de măgăriță face adevărate minuni asupra siluetei și ar putea fi o soluție eficientă pentru a avea o stare bună de sănătate, potrivit cercetătorilor italieni.

Cu considerație, echipa de la Ferma Măgărițelor

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
09:00 - 17:00

Sâmbătă
13:00 - 16:00

-10%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Comanda se face fie online, fie telefonic și se va avea în vederea comunicarea codului aflat pe verso, cât și numele Real Sports.

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 10 % pentru serviciile prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera comanda / bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Comanda se face online / telefonic și se va menționa numele Real Sports, cât și codul aflat pe verso, în momentul în care se va plasa acea comandă, pentru aplicarea discountului.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și programări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

fără sediu

Vezi alte locații

Bihor

Ferma Măgărițelor

str. Principală

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe