Logo Fantastic Fit (Tudor Vladimirescu)

Fantastic Fit (Tudor Vladimirescu)

Iași

În septembrie 2013 Daniel Doroftea pune bazele unei activități independente ca persoană fizică autorizată, într-un spațiu închiriat din cadrul sălii de sport a Universității Tehnice ”Gheorghe Asachi” Iași. La început programul conținea doar ore de Tae Bo, dar după o lună, datorită numărului în creștere al membrilor au fost introduse și ore de Step Aerobic și Bosu.

Daniel Doroftea este instructor de Aerobic, Kangoo Dance, Fitness, Culturism, Tehnician Nutriționist, absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport și a unui master în Fitness și Estetică Corporală.

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Luni, Miercuri
19:30 - 20:30

Vineri
19:00 - 20:00

Clasele necesită rezervare. Accesează site-ul clubului și fii la curent cu programul de activități.

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 15 % la achiziția unui abonament sportiv sau a unui abonament sportiv. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Pentru informații suplimentare vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

str. Mihai Vodă Viteazul

Vezi alte locații

Iași

Fantastic Fit (Agronomie)

aleea Mihail Sadoveanu nr. 3, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară

Fantastic Fit (Copou)

str. Toma Cozma, Colegiul Național Costache Negruzzi

  Basic Nelimitat
Aerobic
BOSU
Circuit training
HIIT
Tae Bo

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe