Logo Equester

Equester

Voinești, Iași

Echitația este o formă de artă care implică comunicarea între om și cal. Un călăreț iscusit ar trebui să își cunoască foarte bine partenerul.

Cel mai important aspect în echitație este încrederea. Prin înțelegere, răbdare și coerență încrederea calului poate fi câștigată. Persuasiunea blândă, și nu forța, este ingredientul secret pentru echitație.

Ne dorim să încurajăm și să promovăm echitația, de accea Clubul sportiv Ecvestru Equester se adresează tuturor iubitorilor de cai și celor care iubesc acest sport.

Baza noastră sportivă este locul ideal unde iubitorii de cai pot veni să se antreneze sau pur și simplu să se relaxeze departe de agitația orașului.
Marius - Manager Equester

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Duminică
8:00 - 11:00
17:00 - 20:00

-10%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Discount este de 10 % pentru ședințele de echitație și 50 de lei la abonamente de echitație.

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 10 % pentru ședințele de echitație și 50 de lei reducere la abonamente de echitație . Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și programări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

DJ248A

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe