Logo ENERGY PLUS Fitness Studio

ENERGY PLUS Fitness Studio

Cluj-Napoca, Cluj

What we live for!

Totul pentru ca tu să fii în formă!

Sala de fitness recent amenajată pentru confortul tău, pentru ca tu să te poți antrena în voie. Aparatura aflată în dotarea clubului nostru de fitness este produsă de Life Fitness, una dintre cele mai bune companii din industria echipamentelor de fitness. Life Fitness înseamnă funcționalitate, biomecanică perfectă, adaptabilitate pentru fiecare persoană și durabilitate.

Sală de fitness de peste 200 mp pentru întreținere corporală ce include 8 posturi cardio și 28 posturi fitness, saună, solar, shop și bar. Vestiare cu dulapuri pentru echipament, dușuri, uscătoare de păr și corp, incintă climatizată și ventilată. Instructori profesioniști pentru instruirea membrilor.

Vă invităm la mișcare!

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
08:00 - 22:00

Sâmbătă
09:00 - 20:00

Duminică
09:00 - 16:00

-10%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 10 % pentru serviciile prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și programări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

Calea Florești nr. 81

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe