Logo ELEMENT AQUA STUDIO

ELEMENT AQUA STUDIO

Constanța

ELEMENT AQUA a fost conceput pentru a vă oferi o experiență deosebită, studioul fiind locul unde corpul poate lucra din greu și mintea se poate relaxa. Ne angajăm să vă ajutăm corpul să devină frumos și puternic și mintea să se relaxeze.

Exercițiile în apă pot fi atât de tonifiere, cât și de reabilitare. Mișcarea în apă construiește rezistența, în timp ce se îmbunătățește flexibilitatea. Este provocatoare și revigorantă, se practică cu ușurință și induce o stare de bine.

Apa este un element extrem de versatil, care permite diferite nivele de intensitate, deci toată lumea poate beneficia de o sesiune de ciclism acvatic. Și nu, nu trebuie neapărat să știți să înotați: piscina are o adâncime de 140 de cm, iar capul este întotdeauna deasupra apei, deci nici pe păr nu vă udați!

Indiferent dacă sunteți în căutarea unui antrenament puternic pentru a construi forța și rezistența musculară sau a unui antrenament mai relaxant axat pe respirație și flexibilitate sau fie că doriți să slăbiți, aqua cycling vă oferă combinația perfectă.

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Sâmbătă
08:00 - 20:00

-10%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 10 % pentru serviciile prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Pentru informații suplimentare și programări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

str. Mircea cel Bătrân nr. 109

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe