Logo Eki's place

Eki's place

Iași

Eki’s place s-a născut ca un spațiu creat pentru a satisface nevoile copiilor curioși și pe cele ale părinților al căror program reprezintă o luptă zilnică cu timpul.

În consecință, oferim o gamă largă de servicii pentru copii (de la afterschool la petreceri personalizate) într-un spațiu prietenos, în care copiii sunt acceptați necondiționat și considerați valoroși prin ei înșiși, independent de clasamente, medalii și ambiții.

Încurajăm exprimarea lor necenzurată, mișcarea și activitățile în aer liber pentru a-i însoți pe drumul devenirii lor ca viitori adulți morali, curioși, integri, atenți la nevoile celor din jur și, nu în ultimul rând, fericiți.

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Duminică
09:00 - 19:00

-10%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 10 % pentru serviciile prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și programări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

str. Dumbrava Roșie nr. 5

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe