Logo Downtown Beauty

Downtown Beauty

Cluj-Napoca, Cluj

Downtown Beauty, locul și echipa de care ai nevoie!

Numărul de telefon pe care nu îl vrei pierdut din agendă și pe care îl recomanzi cu încredere la fiecare discuție. Suntem mereu aproape de tine atât ca locație cât și servicii.

În Platinia Shopping Center la etaj profesionalismul se îmbină cu pasiunea într-un cadru relaxat, prietenesc și dedicat. Spațiul aerisit îți oferă intimitatea de care ai nevoie, programul de luni până duminică de la 10:00 la 22:00 îți conferă lejeritate în programare și entuziasmul cu care te întâmpinăm vine să completeze tabloul perfect al unui salon de beauty.

Serviciile complete de la masaj la cosmetică, de la manichiură la barber, de la pedichiură la vopsit, coafat, tuns și tratamente de păr, se fac cu produse profesionale, puse, combinate și folosite cu îndemânare și pricepere de colegii noștri.

Downtown Beauty este un brand nou care își propune să vină în întâmpinarea tuturor dorințelor în materie de beauty, într-un cadru care inspiră încredere și prietenie.

Într-un oraș dinamic precum Clujul, la Downtown Beauty nici măcar parcarea nu mai este o grijă, căci în cadrul Platinia Shopping Center, aceasta este gratuită.

Dincolo de serviciile oferite, vei dezvolta o prietenie de lungă durată cu cei de la Downtown Beauty Platinia, căci sentimentul de încredere este unul dintre cele mai importante când vine vorba de starea ta de spirit.

Te invităm să te programezi și să faci cunoștință cu stiliștii Downtown Beauty. Suntem siguri că nu te vor dezamăgi!

Are you ready for Downtown Beauty? We are!
Haideți să facem împreună povestea Downtown Beauty frumoasă și de lungă durată!

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Duminică
10:00 - 22:00

-20%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 20% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 20 % pentru serviciile prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat. Discountul se aplică doar posesorului de card!

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și programări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

Calea Mănăștur nr. 2-6, Mall Platinia

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe