Logo Dietis Gym

Dietis Gym

Iași

Echipa Dietis este formată din specialiști în nutriție, antrenori personali, specialiști în întreținere corporală și kinetoterapeuți, scopul nostru fiind acela de a îmbunătăți calitatea vieții prin crearea unui stil de viață sănătos.

Deși toată lumea vorbește despre diete și stil de viață sănătos, noi nu ne limităm doar la vorbe, ci trecem direct la fapte.

Planul nostru : alimetație, sport, relaxare, întreținere corporală, toate acestea pentru echilibrarea greutății, sănătate fizică și psihică.

Vă așteptăm să ne descoperiți și să ajungem împreună la rezultate excepționale!

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Luni - Vineri
16:00 - 21:00

Sâmbătă
10:00 - 11:00

Clasele Dietis Gym, necesită rezervare. Pentru informații suplimentare contactați personalul Dietis Gym.

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 10 % pentru serviciile: Consultații Nutriționale, Detox Foot Spa, Electrostimulare, Masaj Anticelulitic, Masaj Relaxare și Termocuvertă. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

calea Chișinăului nr. 2, sediul Fan Courier

  Basic Nelimitat
Gym ball
Kangoo Jumps
Pilates
Step aerobic
Tae Bo
TRX

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe