Logo Dentocalm

Dentocalm

Cluj-Napoca, Cluj

Conceptul creat pentru clinica Dentocalm este acela de a îmbina într-un mod unic buna dispoziție și profesionalismul. Cei care ne trec pragul sunt musafirii noștri și sunt întâmpinați cu aceeași căldură de fiecare data când ne trec pragul.

Clinica stomatologică Dentocalm se află în centrul Clujului și oferă clienților servicii stomatologice integrate, personalizate și complexe.

Cu peste 20 de ani de experiență în spate, Dentocalm stă la dispoziția clienților cu o gamă variată de servicii care acoperă toate ramurile medicinii dentare. De la profilaxie și până la implantologie, pacienții cu probleme stomatologice dispun de toate tratamentele la fața locului fără a mai fi necesar să se deplaseze la alte unități medicale.

Din grijă pentru tine și familia ta!

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
09:00 - 20:00

-10%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Discount de 10 % la tratamente stomatologice, 20 % la albire profesională și 100 % la consultație.

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 10 % la tratamente stomatologice, 20 % la albire profesională și 100 % la consultație. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și programări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

Calea Turzii nr. 7, et. 3

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe