Logo Delicii Sănătoase

Delicii Sănătoase

Cluj-Napoca, Cluj

Laboratorul Delicii Sănătoase este special creat pentru cei care preferă dulciurile raw vegan sau care doresc o alternativă sănătoasă la deserturile tradiționale. Suntem pasionați de o alimentație sănătoasă și combinăm experiența tehnicianului nutriționist cu pasiunea pentru gătit și ingrediente de calitate pentru a îți oferi o multitudine de deserturi sănătoase, naturale, lipisite de gluten și lactoză.

Folosim doar ingrediente de origine vegetală (excepție mierea), iar produsele noastre nu sunt procesate termic, păstrându-și astfel nutrienții. Sunt ideale pentru copii și pentru persoanele cu intoleranță la lactoză sau gluten.

De la prăjituri la mini tortulețe, sunt atâtea opțiuni prin care ne putem satisface pofta de dulce într-un mod sănătos, fără să facem "tradiționalele" excese. Aceste deserturi raw vegane sunt alternativa sănătoasă la dulciurile pline de zahăr rafinat, lapte, ouă sau dacă vorbim despre dulciurile din comerț ce conțin coloranți și arome artificiale.

Vă așteptăm cu drag și cu un dulce sănătos de gustos!

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
10:00 - 18:00

-10%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Discountul de 10 % se aplică doar la comenzi de minim 100 lei!

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 10 % la comenzi de minim 100 lei, pentru serviciile / produsele prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și comenzi, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

str. Mehedinți, nr. 94, et. 1, la casă, deasupra brutăriei

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe