Logo Dance Studio

Dance Studio

Iași

Dance Studio este un club de Dans Sportiv, afiliat la Federația Română de Dans Sportiv (FRDS), cu antrenori specializați și acreditați de federație. Activitățile clublui au devenit, pe parcurs, mai numeroase, ajungând să cuprindă cursuri de Dans Sportiv, Dans Modern, Balet, Street Dance, Zumba, Dans Popular, Aero Dance, Dans Social, Valsul Mirilor, fiecare având un antrenor sau un instructor specializat pe ramura sa de activitate.

Dansul este o activitate distractivă, prin care copiii își consumă energia într-un mod benefic. În activitatea noastră, urmărim să le stimulăm acestora încrederea în forțele proprii și perseverența, contribuind astfel la o dezvoltare armonioasă. Promovăm mișcarea în rândul copiilor și susținem copiii talentați în lumea sportului de performanță oferindu-le diferite oportunități.

De-a lungul anilor, datorită unor copii excepționali, Dance Studio a obținut rezultate deosebite la concursurile naționale și internaționale. Rezultate precum locul 1 la Openul Germaniei sau la Campionatul Național al României, face clubul să fie cunoscut ca unul dintre cele mai puternice.

Dorința cea mai mare a antrenorilor și a instructorilor este de a continua această pasiune a lor, ajutând sute de copilași să beneficieze de modelare corporală deosebită, disciplină în mișcare și gândire, și nu în ultimul rând, de o stare de plăcere deosebită.

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
17:00 - 20:00

Sâmbătă, Duminică
11:00 - 13:00

-25%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 25% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Programul locației poate suferi modificări, te rugăm să verifici orarul de funcționare pe site-ul partenerului!

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 25 % pentru serviciile prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat. Discountul se aplică doar posesorului de card!

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și programări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

str. Miroslava nr. 8

Vezi alte locații

Iași

Dance Studio (Pașcani)

str. Ștefan cel Mare și Sfânt, bl. G2A, lângă Pizzeria KARIN

Dance Studio (Tătărași)

str. Grădinari nr. 13

Vaslui

Dance Studio

str. Ștefan cel Mare nr. 275A, în incinta Silver Mall, sala de aerobic de lângă piscină

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe