Logo Cristina Varo, terapeut, trainer & coach

Cristina Varo, terapeut, trainer & coach

Cluj-Napoca, Cluj

Sunt Cristina Varo, terapeut, coach și trainer în relații. Mi-am descoperit pasiunea de a-i ajuta pe cei din jur încă din clasa I și cred că aceasta e cel mai nobil mod de a trăi. În cazul meu, îi ajut pe cei din jur să se cunoască, să ajungă la o stare de bine și să se mențină acolo.

Am învățat că relațiile cu noi înșine și cu cei din jur sunt vitale. Cred că diferența dintre oamenii de succes și cei care eșuează e dată de modul în care aceștia reacționează, acționează și își conduc atenția înspre resursele interioare și capacitatea de a rămâne centrați în situații provocatoare.

Toți avem provocări, încercări, necazuri, dificultăți, stări bune și mai puțin bune, relații bune și altele care ar putea fi îmbunătățite sau eliminate.

Ne putem vedea la cabinet și pe Skype, 1 la 1 sau în grupuri și în companii, unde țin workshopuri pe teme de autocunoaștere, relaxare, comunicare și relații. Dacă crezi că te pot ajuta, nu ezista să mă contactezi.

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
09:00 - 17:00

-15%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 15% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 15 % pentru serviciile prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și programări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

str. Dorobanților nr. 39-41, bl. C, ap. 9

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe