Logo Core - Personal Training and Nutrition

Core - Personal Training and Nutrition

Cluj-Napoca, Cluj

Core - Personal Training and Nutrition a fost un vis încă din adolescență care s-a născut dintr-o frustrare: nu suportam aglomerația, mizeria și dezordinea din sălile clasice de antrenament.

Îmi doream o sală din care să ies cu zâmbetul pe buze indiferent cât de proastă mi-a fost ziua, un loc unde să mă pot antrena și să mă simt în largul meu, alături de oameni care au un singur scop: rezultate.

Core - Personal Training and Nutrition este unul dintre cele mai dragi proiecte ale mele în care am investit o mare parte din viața mea alături de un grup de oameni dedicați și pasionați de fitness și sănătate.

Sper ca experiența voastră să fie la fel de placută precum a noastră.

Paul Potora, fondator

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
07:00 - 21:00

-10%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 10 % pentru serviciile prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat. Discountul se aplică doar posesorului de card!

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și programări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

str. Victor Babeș nr. 33

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe