Logo Consultmed

Consultmed

Iași

Medicii tăi, echipa ta.

Consultmed este primul centru medical privat din Iași specializat în diagnosticarea și tratarea diabetului. De peste 10 ani, diagnosticăm și tratăm diabetul și afecțiunile asociate acestei boli.

Centrul Medical Consultmed este un centru multidisciplinar, activitatea fiind împărțită în compartimente (echipe de lucru mixte). Centrul Medical Consultmed este o clinică privată, în contract cu CNAS Iași, specializată în prevenția și tratarea afecțiunilor din cadrul specialităților: Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, Cardiologie, Neurologie, Medicină Internă, Pneumologie, Psihologie, Medicina Muncii, Medicină de familie.

Centrul Medical Consultmed oferă servicii de spitalizare în cadrul spitalului cu internare de zi și consultații în cadrul policlinicii proprii. Spitalul cu internare de zi Consultmed vine în sprijinul pacienților diabetici sau suspecți de diabet care au nevoie de consult și diagnosticare rapidă. În cadrul policlinicii Consultmed, echipa formată din 11 medici specialiști cu o amplă experiență profesională vă oferă o gamă extinsă de consultații și analize de specialitate.

Andrei Reurean Pintilei, CEO Consultmed

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Joi
08:00 - 20:00

Vineri
08:00 - 16:00

Sâmbătă
08:00 - 13:00

-10%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Internare zi cardiologie cuprinde: set minim analize (recoltare și interpretare), ECK, ecocardiografie, consultație extinsă evaluare schemă tratament și reevaluare.

Internare zi diabet cuprinde: evaluare status boală, infirmare / confirmare diagnostic, analize, HbA1c, glicemie, teste specifice neurologie, educație nutrițională, evaluare schemă tratament.

Pachetul "Să îl porți sănătos!" cuprinde: investigații medicale multiple ce se desfășoară pe parcursul unei singure zile.

Ecografie abdominală se face doar în zilele de vineri după ora 14.

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 10 % pentru serviciile prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și programări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

șos. Păcurari nr. 92, vizavi de Kaufland Păcurari

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe