Logo Constantin Țîbîrnă, nutriționist și dietetician

Constantin Țîbîrnă, nutriționist și dietetician

Iași

Sunt om și viața are valoare în ochii mei. Acest fapt consider că este definitoriu pentru ființa umană care se consideră evoluată și capabilă de alegeri conștiente.

Pentru că ne bucurăm de acest avantaj, ne conducem viața după convingerile personale "săpate" în trecut, în mintea noastră, de mediul social și cel educațional. Dar se pare că într-un moment special din viață ne trezim. Ne ridicăm ochii din harta trasată de alții și ceea ce descoperim este adevărata noastră menire.

1. Situația din prezent, fie rea, fie bună, este rezultatul acțiunilor din trecut!
2. Inevitabil, dacă vrem alt rezultat, este imperativ să făptuim alte acțiuni!

Acestea sunt principiile fundamentale în organizarea programelor nutriționale oferite la cabinet.

Alimentația corectă este responsabilitatea ta și e uimitor cât de real și eficient este ajutorul specialistului în nutriție și dietetică. Din experiența pacienților mei, cel mai bun demers în alegerile alimentare corecte este caracterizat de disciplină organizatorică și nu de voință! Mai mult, acest fapt devine evident atunci când înțelegi de ce să accepți recomandările primite, deoarece colaborarea cu mine are valoarea unui curs de stil de viață sănătos prin care devii conștient că viața se conduce după "principii de bun simț".

În final, atingerea și menținerea greutății optime este urmarea aplicării în mod constant, zilnic, a unui stil de viață personalizat pe o perioadă lungă de timp (ani sau chiar toată viața).

Constantin Țîbîrnă, nutriționist și dietetician la Cabinet Nutriție și Dietetică "Dorado Clinic" Iași

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
08:00 - 20:00

Sâmbătă
10:00 - 16:00

-10%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 10 % pentru serviciile prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și programări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

str. Vasile Conta nr. 9, vizavi de Policlinica Mare, în spate la Piața Sf. Spiridon

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe