Logo Concept TREI

Concept TREI

Iași

Frumusețea este o artă menită să stârnească emoții atât privitorului, cât și celui care o deține. Presupune un ritual menit să ne împace sufletele cu propriul trup, să ne liniștească gândurile și să ne ofere încrederea și forța de a cuceri lumea în fiecare zi. Pentru asta am creat Concept TREI, un centru de frumusețe dedicat celor care râvnesc la un răsfăț cu adevărat copios, dar și la armonizarea cu sinele.

Dedicat femeii urbane șic, Concept TREI se remarcă prin cumularea expertizei a trei specialiști din arii diferite de activitate. Îngrijirea completă începe cu starea de spirit și continuă cu o sesiune de relaxare deplină, pe parcursul căreia poți beneficia de servicii de coafor și frizerie, manichiură și pedichiură, masaj si cosmetică, precum și de machiaj.

Suntem un brand concentrat pe obținerea echilibrului optim între frumusețea interioară și cea exterioară și avem grijă ca oricine ne calcă pragul să fie șlefuit până la cea mai bună variantă a sa. Pentru că frumusețea este arta de a te descoperi, de a te reinventa și de a-ți permite să fii tu.

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
10:00 - 18:00

Sâmbătă
10:00 - 17:00

-10%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 10 % pentru serviciile prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și programări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

șos. Sărărie, bl. A12, parter, cartier Exclusive Residence

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe