Logo Clinica de nutriție

Clinica de nutriție

Iași

Nu oferim senzaționalul. Este medicină. Îți explicăm de ce. Tratamentul oricărei afecțiuni este completat de indicația medicală nutrițională. Fie că este vorba de gută, diabet, hipertensiune, dislipidemie (ex: colesterol și/sau trigliceride peste limitele superioare), boli renale, afecțiuni digestive, anemii, cancer, boli endocrine sau managerierea greutății, este necesară modificarea comportamentului alimentar pentru a obține rezultatele dorite.

Îți oferim indicație medicală nutrițională în condiții de siguranță. Abordarea este în echipă pentru optimizarea sănătății tale și creșterea calității vieții de fiecare zi.

Colaborarea noastră cu tine este un parteneriat. Discutăm indicațiile și ne asigurăm că înțelegi pe ce sunt bazate (mecanismele din organismul tău). Astfel îți va fi mai ușor să faci schimbările necesare. Din momentul în care stabilim parteneriatul cu tine, etapele care urmează cuprind și efectuarea unor analize medicale, stabilirea țintelor, individualizarea programului de urmat.

Andrei, CEO Clinica de nutriție

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
09:00 - 16:00

-5%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 5% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Clinica de Nutriție este un centru medical de nutriție cu medici specialiști, primari, care te pot ghida spre rezultatele dorite.

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 5 % pentru serviciile prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și rezervări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

șos. Păcurari nr. 92, vizavi de Kaufland Păcurari

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe