Logo Centrul Educațional Tempus

Centrul Educațional Tempus

Iași

Avem o mare veste: Centrul educațional Tempus și-a deschis porțile pe 31 iulie! Aici e locul în care copilăria se ia la pas, oamenii mici și mari prind drag de învățătură prin joc și joacă și își trăiesc uimirile: momentele "Evrika!" în care află, cu surprindere, că universul li se poate supune dacă ei, la rândul lor, îi oferă ascultare.

În cadrul centrului nostru se vor desfășura o varietate de activități, de la after school cu program intensiv de limbă engleză, activități recreativ-educative, până la cursuri de limbă engleză pentru diferite categorii de vârsta și ateliere educative cu caracter nonformal.

Ce oferim?

Într-un "de-a v-ați ascunselea" copilăresc, dincolo de ușile centrului nostru, regăsiți imediat răbdare și timp, chipuri noi și o viziune potrivită față de presiunea, cerințele și provocările noilor vremuri ale școlii.

Cine are timp de asemenea copilării?

Noi suntem foștii copii de odinioară ce vor din răsputeri a opri puțin timpul prețios al copilăriei la ușa noastră. Noi suntem, acum, oamenii mari ce și-au transformat pasiunea în muncă. Dar cum faptele sunt mai puternice decât vorbele, vă invităm să ne cunoașteți în persoană.

Colectiv Tempus, timpul este prețios!

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
08:00 - 17:00

-10%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Centrul educațional Tempus este partener de beneficii sănătoase Real Sports. Împreună susținem un stil de viață sănătos și de calitate prin educație pentru cei mici.

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 10 % pentru serviciile prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și programări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

șos. Nicolina nr. 35, bl. 968, parter

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe