Logo Centru solar Body Line (Tudor)

Centru solar Body Line (Tudor)

Iași

În cultura modernă, o piele uniform bronzată constituie un simbol al sănătății, al bunei dispoziții și al bunăstării. Un aspect tonic, tineresc, așa cum este redat de bronz, reprezintă pentru mulți un factor esențial pentru a avea succes, mai ales în societatea de azi, în care accentul este pus foarte mult pe imagine și pe aspectul exterior.

Bronzul perfect are un singur secret: cele mai noi și mai puternice solarii verticale și orizontale (58 tuburi a 160 W/buc), rezultând o scurtare a duratei de expunere cu efect maxim. Astfel, am setat ședințele de 6 minute pentru solariile verticale și de 8 minute pentru cele orizontale, rezultând din bronz o frumusețe vie.

După cum se știe, aceste aparate trebuie întreținute periodic (schimbarea tuburilor, a lămpilor faciale și a altor elemente). O parte dintre cei care dețin o astfel de locație de bronz artificial nu respectă întru totul procedura de întreținere al aparatelor de acest gen. Noi cei de la Centru Solar Body Line ținem cu strictețe de aceste proceduri de întreținere, ba mai mult căutăm să fim și în pas cu noile tehnologii. Am achiziționat aparate noi, performante și tuburi de ultimă generație.

Adrian, CEO Body Line

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Sâmbătă
09:00 - 22:00

Duminică
12:00 - 20:00

-10%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 10 % pentru serviciile prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și rezervări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

bd. Tudor Vladimirescu nr. 46

Vezi alte locații

Iași

Centru solar Body Line

str. Anastasie Panu nr. 56

Centru solar Body Line (Tătărași)

str. Ion Creangă nr. 15, Tătărași

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe