Logo Centrala de escaladă

Centrala de escaladă

Cluj-Napoca, Cluj

Din pasiune pentru escaladă!

Fie că este vorba de pasiune, un eveniment de firmă sau orice alt tip de reuniune care are drept scop petrecerea unor momente deosebite, te ajutăm să dai culoare activităților tale și să-ți surprinzi clienții, partenerii, prietenii și chiar pe tine.

Există multe beneficii ale practicării acestui sport minunat și ele includ atât aspecte fizice cât și mentale. Sala de cățărat Centrala de Escaladă organizează cursuri de inițiere și perfecționare în escaladă precum și tehnici de folosire a echipamentului specific cățărării, pentru toate categoriile de vârstă și toate nivelurile de performanță.

Cursurile se desfasoară respectând ultimele standarde și calificative ale Federației Române de Alpinism și Escaladă iar formarea este asigurată de instructori atestați FRAE si DJTSC.

Pasiunea noastră vine din dorința de a ne depăși pe noi inșine și în același timp să transmitem plăcerea și starea de bine pe care ți-o oferă acest sport.

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Duminică
16:00 - 22:00

Marți
10:00 - 22:00

-10%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Discountul nu se aplică pentru espadrilele și săculețul cu magneziu!

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 10 % pentru serviciile prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și programări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

str. Horea nr. 8

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe