Logo Căsuța Fermecată

Căsuța Fermecată

Iași

Little Disney este locul perfect pentru fiecare copil. Un spațiu de joaca gândit special să satisfacă și cei mai exigenți mofturoși. Și unde s-ar putea simți copiii mai bine decât într-o Căsuță Fermecată?! Echipa noastră de animatori socio-educativi așteaptă noi și noi parteneri de năzbâtii!

Fiecare zi împreună cu micuțul tău este un prilej de veselie, dar ziua de naștere este ocazia specială pentru a-i organiza o petrecere memorabilă. Echipa din Căsuța Fermecată iubește atât de mult micuții, încât va prelua responsabilitatea planificării aniversării copilașului tău. Cele mai frumoase petreceri pentru copii din Iași sunt doar la un pas distanță.

Vizitează-ne în Căsuța Fermecată pentru a te convinge că este un loc magic pentru sărbătoritul tău! Ne ocupăm de tot: invitații, decorul sălii de petrecere, mărturii, meniu și tort pentru invitați, program artistic deosebit, animatori antrenanți.

Carmen și Raluca, din dragoste pentru micuți

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
12:00 - 21:00

Sâmbătă, Duminică
09:00 - 21:00

-10%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Casuța Fermecată este un loc de joacă plin de activități minunate special pentru copilul tău, un loc cu oameni minunați și dedicați în tot ce fac.

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 10 % pentru serviciile prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și rezervări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

str. Valter Mărăcineanu nr. 30A

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe