Logo Cardiocenter

Cardiocenter

Iași

Cardiocenter, prima alegere în realizarea celor mai complexe investigații cardiologice, pentru cele mai sigure, rapide și exacte diagnostice.

Investim permanent în aparatură modernă și dotări performante pentru a realiza cele mai complexe investigații. Echipamentele de ultimă generație și experiența medicilor noștri ne ajută să vă oferim servicii excelente de tratament și diagnostic.

Cea mai bună îngrijire pentru inima ta și a copilului tău, un tratament eficient și un program personalizat de evaluare pentru orice tip de afecțiune cardiovasculară. O echipă de medici dedicată 100 % îngrijirii sănătății tale și a copilului tău!

Locul unde vii cu încredere de fiecare dată, unde te simți confortabil știind că inima ta este pe mâinile celor mai dedicați medici.

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
09:00 - 19:00

-20%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 20% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 20 % pentru serviciile prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și programări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

str. Râpa Galbenă nr. 10C

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe