Logo Caprele Irinucăi

Caprele Irinucăi

Iași

Ferma Caprele Irinucăi s-a născut în primul rând din drag pentru natură și pentru animale, pentru dealurile verzi, pentru apropierea de tot ce e tradițional, s-a născut din dorul meu de copilărie și de obiceiurile cu care am crescut.

Actrițele principale sunt căprițele. Avem 148 de capre cu lapte și 42 tinere, adică ieduțe din această primăvară care nu au avut încă pui. Am pornit la drum cu capre carpatine, dar de 4 ani avem doar țapi de rasă, astfel încât efectivul s-a ameliorat cu mult și avem acum, în majoritate, căprițe metis de Alpina Franceza, Saanen și Anglo-Nubiene.

Hrana căprițelor este exclusiv naturală și tradițională. O parte importantă din hrana lor o cultivăm pe terenul propriu, iar restul o achiziționăm de la fermierii mari din zonă. Pe lângă mâncare și apă, caprele au tot timpul la dispoziție blocuri minerale pentru lins. Ele conțin sare, calciu, magneziu și vitamine, importante pentru menținerea unei bune stări de sănătate.

Îngrijirea și hrănirea corespunzătoare contribuie la producția unui lapte de o foarte bună calitate, apreciat de toți consumatorii și din care preparăm lactate gustoase și sănătoase. Ne mândrim cu faptul că producem astfel de bunătăți și vă mulțumim pentru încrederea și aprecierile oferite cu fiecare ocazie.

Irina, ferma Caprele Irinucăi

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Marți, Miercuri, Joi
16:30 - 18:30

Sambătă - Duminică
11:30 - 13:30

-5%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 5% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Comanda minimă pentru a se aplica discountul este de 50 lei.

Comanda se face poate face și telefonic la numărul afișat sau la adresa de e-mail irina@capreleirinucai.ro, în limita stocului disponibil, sau direct în locația noastră din Iași

Comanda minimă pentru a se aplica discountul este de 50 lei.

Vom face toate eforturile pentru a onora toate comenzile și să aducem un gram de sănătate prin produsele noastre, gustoase și sănătoase.

Vă așteptăm cu drag!

Reducerea prin cardul de beneficii Real Sports se aplică cu condiția să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Observație: Discountul se aplică doar pentru posesorul cardului.

str. Th. Burada nr. 10

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe