Logo Cămara lui Baciu

Cămara lui Baciu

Iași

Cămara lui Baciu este un loc cu totul deosebit unde veți găsi preparate tradiționale românești 100 % naturale toate realizate după rețete străvechi bucovinene si ardelenești. Condimentele sunt naturale, alese individual, sarea nu este tratată chimic și nu conține adaos de iod. Un alt lucru de reținut este că aceste preparate sunt afumate tradițional, în afumători construite din cărămidă de șamotă, cu rumeguș din lemne de esență tare: fag, stejar, carpen. Uscarea se face în mod natural, în depozite unde se păstrează umiditatea și temperatura specifică fiecărui produs în parte.

Doar în cămara noastră veți găsi preparate din carne de mangaliță, singura rasă porcină ce conține o cantitate redusă de colesterol și un procent mare de acizi grași nesaturați. Această carne este preferată de amatorii de produse bio, deoarece este renumită pentru gustul și calitățile ei deosebite. Carnea este importată din Ungaria, singura țară din UE care nu folosește hormoni de creștere în producția de animale, acest lucru fiind interzis prin lege.

Brânzeturile maturate reprezintă un colț aparte pe care îl veți putea descoperi în cămară. Aceste brânzeturi cu trufe, ardei roșu, chimen, usturoi sunt maturate în peșteri din România la diferite adâncimi timp de 3 – 8 luni după rețete vechi de mai bine de 30 ani.

Delicatesurile vânătorești și-au găsit și ele locul în Cămara lui Baciu, reflectând aristocrația culinară și răsfățul mesenilor care se respectă. Rețetele sunt de familie și sunt păstrate cu strășnicie de fiecare generație în parte, strictețea cu care sunt respectate ingredientele și cantitățile fiind exemplară.

De asemenea, veți avea parte de fructe și legume ecologice proaspăt culese, sucuri naturale, dulcețuri, gemuri, miere de albine, compoturi, toate 100 % naturale și cu gustul desăvârșit de odinioară.

Din dragoste pentru mâncare, din dragoste pentru natură, Cămara lui Baciu, un loc al bucatelor alese tradiționale românești.

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Duminică
10:00 - 22:00

-5%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 5% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 5 % pentru serviciile prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

Observație: Discountul se aplică doar pentru posesorul cardului.

str. Palas nr. 5D, Auchan, Palas Mall

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe