Logo Cafeneaua Noastră

Cafeneaua Noastră

Iași

Este un spațiu cald și îmbietor, micuț, dar cu o inimă atât de mare! Este un loc născut din pasiune pentru cafea, bunătăți și pentru zâmbete, în care te întorci mereu cu drag, fie că vrei să savurezi o cafea aromată, o prăjitură delicioasă sau, de ce nu, pe ambele, la un joc distractiv cu prietenii.

Cafeneaua Noastră poate deveni a voastră atunci când aveți nevoie de un spațiu pentru mici petreceri cochete, workshopuri sau întâlniri cu prietenii. Vă veți putea bucura pe deplin de momentele frumoase, într-un loc în care sperăm să vă simțiți ca acasă.

Te așteptăm cu o cafea pe gustul tău, proaspăt prăjită și măcinată. Punem mare preț pe calitatea serviciilor și produselor noastre, oferim ce este mai bun pentru ca tu să fii mereu mulțumit, nu odată, ci de fiecare dată când ne treci pragul. ​Știm cât de aglomerate pot fi diminețile. Nu sări peste micul dejun, dar nici peste prânz! Vino la noi și ia-ți porția de energie pentru tot restul zilei. Avem niște sandvișuri delicioase!

Și mereu avem surprize plăcute pentru tine! :)

Oana, manager Cafeneaua Noastră

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
07:00 - 18:00

Sâmbătă, Duminică
08:00 - 18:00

-5%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 5% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Servește mic dejun, prânz rapid, băuturi și cafea.

Pentru rezervari, grupuri organizate și alte detalii sunați-ne! :)

Reducerea prin cardul de beneficii Real Sports se aplică cu condiția să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să ne comunicați acest lucru înainte de a cere nota de plată, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Observație: Discountul se aplică doar pentru posesorul cardului.

str. Palas nr. 30

Vezi alte locații

Iași

Cafeneaua Noastră (UMF)

str. Sfântul Teodor nr. 41

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe