Logo Body Line

Body Line

Iași

Indiferent ce tip de program de antrenament am efectua, cu greutăți mari, cu greutăți mici, efectuând un număr mare de repetări sau dimpotrivă, la un moment dat plafonarea se va instala, în cazul unor persoane mai repede, în cazul altora mai târziu.

Dacă efectuezi antrenamente de mai mult de șase luni de zile și de fiecare dată efectuezi un antrenament complet și constați că dezvoltarea a stagnat, înseamnă că organismul s-a acomodat cu greutatea încărcăturilor întrebuințate, programul de antrenament și intensitatea antrenamentelor.

Un rol deosebit după cum am mai arătat revine alimentației, care trebuie să fie bogată din punct de vedere proteic, ponderată din punct de vedere al carbohidraților și săracă din punctul de vedere al grăsimilor. Alimentația trebuie realizată prin sistemul hrănirii tradiționale combinate cu suplimentele alimentare.

Este important ca atunci când ne antrenăm să o facem într-un mod adecvat, cu echipament lejer și de calitate care să ne ofere libertate de mișcare și chiar protecție.

Punem mare accent pe calitatea produselor noastre și ale furnizorilor noștri, iar din acest motiv am optat spre o gamă de echipament sportiv de calitate care să satisfacă nevoile clienților.

Adrian, CEO Body Line

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Sâmbătă
09:00 - 22:00

Duminică
12:00 - 20:00

-25%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 25% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Discountul se aplică doar pentru echipamentul sportiv Body Line.

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 25 % pentru echipamentul sportiv Body Line. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

str. Anastasie Panu nr. 56

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe