Logo Bioclinica (Calea Galata)

Bioclinica (Calea Galata)

Iași

Povestea Bioclinica a început în anul 1992, în Timișoara, atunci când actualul director general, a pus bazele primului laborator de analize medicale privat, Biomedica, alături de 3 angajați. Extinderea a început în 1997, când a fost deschis un nou laborator la Arad. Pionieri ai sistemului privat în România, echipa Biomedica s-a lovit de o serie de obstacole, pe care le-a depășit cu succes, menținându-și permanent standardele ridicate de calitate a analizelor. În 1998 Biomedica își schimbă numele în Bioclinica.

Astăzi, Bioclinica numără 12 laboratoare, 78 puncte de recoltare proprii și 86 de colaboratori în toată țara, iar drumul nostru nu se oprește aici. Ne propunem să ne dezvoltăm în continuare, pentru a putea oferi cele mai bune servicii și o gamă cât mai extinsă de analize.

Pentru a confirma calitatea serviciilor noastre, am derulat controale externe de calitate încă din anul 2000, sub egida unor foruri recunoscute atât pe plan național, cât și internațional: INSTAND e.V. (Germania), EQAS (S.U.A.), RIQAS (Irlanda), NEQAS (Marea Britanie), HEMATROM (România).

Laboratoarele Bioclinica, în colaborare cu laboratorul Dr. Limbach (Germania) și laboratorul Cerba (Franța), au extins gama de analize la un număr de peste 2300, care acoperă domenii variate: hematologie, biochimie, imunologie, microbiologie, alergologie, biologie moleculară, toxicologie, anatomie patologică și genetică moleculară. Aparatura performantă, tehnicile de lucru și reactivii folosiți corespund celor mai riguroase norme europene de calitate.

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
07:30 - 15:00

Sâmbătă
08:00 - 11:00

-10%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Discountul se aplică doar pentru analize medicale cu plată integrală.

Bioclinica este unul dn cele mai bine cotate laboratoare de analize medicale din Iași și din țară.

Bioclinica oferă un discount de 10 % posesorilor de carduri de beneficii Real Sports doar pentru analize medicale cu plată integrală. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente sau deconturi prin casa de sănătate.

Pentru informații suplimentare și programări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

calea Galata nr. 15, bl. F1D

Vezi alte locații

Iași

Bioclinica

str. Păcurari nr. 121, bl. 602

Bioclinica (Șoseaua Nicolina)

șos. Nicolina nr. 79, bl. 977C, dispensarul Rond Vechi CUG

Bioclinica (Tătărași)

str. Vasile Lupu, bl. Z, sc. C, parter, vizavi de BCR

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe