Logo Bike ON

Bike ON

Vaslui

Ne place sentimentul de libertate pe care ți-l dă o bicicletă, ne place adrenalina de pe coborârile mai rapide, ne plac traseele de pe dealurile din jurul orașului, ne place efortul depus ca să ajungi acolo sus, ne plac bicicletele care funcționează ireproșabil, ne plac prieteniile create în jurul celor două roți, ne place să vedem cum bicicletele ne fac mai fericiți.

Știm că și ție îți place bicicleta, să pedalezi și să te bucuri de timpul petrecut pe două roți. De restul ne ocupăm noi.

E scurt timpul de când am deschis atelierul pentru voi dar noi facem asta de multă vreme, meșterim de ani buni. Am vrut să facem un pas firesc mai departe, ne-am instruit și înzestrat cu toate sculele necesare și acum suntem disponibili să rezolvăm cam tot ceea ce poate apărea la o bicicletă și nu numai, te putem sfătui și în ceea ce ține de achiziția unei biciclete, mărimea și funcționalitatea ei, cum să îți setezi așteptările de la o bicicletă.

Da, credem cu tărie că lumea are nevoie de oameni care iubesc ceea ce fac!

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
09:00 - 17:00

-10%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 10 % pentru serviciile prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

str. Călugăreni, nr. 21-23

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe