Logo Bellotto

Bellotto

Oradea, Bihor

Ce se ascunde în spatele “B” de pe echipamentele Bellotto?

Dacă ai găsit simbolul B pe echipament înseamnă că porți un echipament marca Bellotto.
Un brand românesc. Suntem Bellotto, un business 100% românesc, creat în 1994 din pasiune pentru lumea sportului. De ce sport? Din plăcerea de a face mișcare, de a avea un tonus fizic și psihic pozitiv, dar și din dorința de a face performanță.
În 1994, ne-am spus ce-ar fi dacă am transpune pasiunea noastră în echipamentele potrivite pentru iubitorii de sport … Zis și făcut, dar întrebarea era care sport? Și am început cu prima noastră dragoste: ciclismul.

Inovația pe primul loc. De la tricouri, bluze, jachete, veste, încălzitoare, fie că este vorba de echipament standard sau personalizat, am învățat să acceptăm feedback-ul și să ne adaptăm constant cerințelor clienților noștri. Am învățat să inovăm și am crescut alături de ei.

Materiale care fac diferența. Echipamentele potrivite, pentru noi echipa Bellotto, nu înseamnă doar croiala, dar și materiale și țesături ce permit o ventilare perfectă a corpului chiar și în condiții extreme, iar aici ne-am potrivit cu unii dintre cei mai importanți și inovatori producători de textile din Europa.

Culori nelimitate. Suntem o echipă foarte colorată și pentru că ne plac culorile am decis să nu impunem nicio limită clientilor noștri și să le oferim libertatea de a-și colora echipamentele cum își doresc. Cum s-ar spune, sky is the limit :).
Tehnologii moderne. De-a lungul timpului am trecut prin numeroase schimbări, dar în prezent putem afirma că experiența acumulată și tehnologiile moderne pe care le folosim ne permit să livrăm echipamentele potrivite adaptate nevoilor clienților noștri.

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
09:00 - 17:00

-10%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Atenție! Comanda minimă este de 500 euro, se acceptă și comenzile sub această sumă, dar se va plăti o taxă suplimentară de 100 euro. Pentru a doua comandă această taxă se va diminua la 30 euro.

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 10 % pentru serviciile Bellotto. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a plasa comanda și a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Comanda minimă pentru echipamente este de 500 de euro. Se acceptă și comenzi mai mici, dar se va aveam în vedere plata unei taxe de 100 de euro în plus pentru prima comandă, iar de la a doua comandă aceasta se va diminua la 30 de euro.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente. Discountul se aplică doar posesorului de card!

Pentru informații suplimentare și comenzi, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

fără sediu

Vezi alte locații

Bihor

Bellotto

str. Ion Luca Caragiale nr. 45/A

București

Bellotto

fără sediu

Cluj

Bellotto

fără sediu

Iași

Bellotto

fără sediu

Suceava

Bellotto

fără sediu

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe